MERRY GOLD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 356 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Merry Gold. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 20:03 Na twee keer gebeld te hebben om een toelichting te geven op het adres, duurde het 1,5 uur voordat de bestelling kwam. We hebben van het eten de helft weg gegooid. De zalm was niet vers, en rook niet fris. We werden al misselijk tijdens het eten.
25 feb 2024 om 19:17 Berzorgtijd was 120 minuten. Na 90 minuten gebeld en werd gemeld dat de bestelling onderweg was. Geen excuses of niets van de dame aan de lijn. de bestelling kwam uiteindelijk met een bon voor 1 portie gratis mini loempia’s
23 feb 2024 om 21:03 Op tijd, en erg lekker’
18 feb 2024 om 20:56 Fantastisch eten, echt heerlijk! Al een paar keer besteld en elke keer is t gewoon echt heel erg lekker. Dikke pluim voor Merry Gold!
18 feb 2024 om 20:34 Heerlijk eten en prima bezorging. Niks op aan te merken!
18 feb 2024 om 18:24 Goede service, snelle bezorging. Heerlijk eten. Top
12 feb 2024 om 14:04 Snelle bezorging Lekker eten
9 feb 2024 om 19:45 Heerlijk !!!
4 feb 2024 om 1:58 Het eten kwam 3 kwartier later dan afgesproken. Alles was koud en het vlees ontzettend taai, zeg maar gewoon rauw! Ik ben beter gewend van merrygold! Hopen dat een volgende keer keer beter wordt....
3 feb 2024 om 20:12 Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, ook moest ik na 1.45 bellen of mijn bestelling nog kwam.
3 feb 2024 om 19:40 Heel tevreden!
3 feb 2024 om 9:53 Bezorging was ruim op tijd en kwaliteit van eten was verrassend lekker!